Langverhuur

Wonen in ons kindvriendelijk tropisch park is voor jong en oud een belevenis.

Als u plannen heeft om voor een langere tijd naar Curaçao te gaan of zich voorgoed op het eiland wilt vestigen, dan kunt u bij ons ook terecht voor lange termijn verhuur. Al onze woningen zijn ook beschikbaar voor een minimale periode van 6 maanden.

De woningen staan op ruime kavels, het totale park is ca. 3,7 hectare groot. Alle woningen zijn compleet ingericht en hebben internet. Wilt u liever zelf voor de inrichting van uw woning zorgen, dan kan dit uiteraard. Samen met u kunnen we al uw persoonlijke wensen en de vele mogelijkheden bespreken. In de omgeving van het Park vindt u ook een supermarkt, bank en vele mooie stranden die Curaçao rijk is.

Recompensa Park is een tropisch en beveiligd resort in de buurt Montaña Rey. Het resort is gelegen op een heuvelachtig gebied in een zeer rustige omgeving, vlakbij Santa Barbara en het beroemde Spaanse Water. Er zijn ongeveer 60 bungalows en appartementen. Het resort heeft veel faciliteiten, zoals een receptie, een ruim zwembad met kinderbad en bar bij het zwembad, speeltuin voor kinderen, een tennisbaan en een wasserette. Het resort ligt op ongeveer 30 minuten van de luchthaven op de weg naar Santa Rosa.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bekijk de video.

Recompensa Park Villa van Parkeigenaar

Voor het aanvragen van informatie en indien u overweegt om een woning te kopen in ons park, kunt u gebruik maken van onderstaand formulier.

Boeken doet u hier.

Bekijk ook deze

Scroll Up